Tuesday, December 13, 2011

Majlis pelancaran 5 buku baru yang ternyata Lejen!

aku rasa kembang aku sampai sekarang tak kecut-kecut lagi. tak percaya rasanya bila aku dah ada buku sendiri. walaupun cerita aku dalam Hero ni di peringkat permulaan. ya lah, baru nak mengedik-gedik dalam penulisan. sabtu lepas (10/12/2011) telah berlangsungnya majlis pelancaran 5 buah buku baru Lejen Press : Hero, Heroin, Pompang2, Kontrol Histeria dan Angus, Himself kat Uya Distro. excited? usah cakap. budak hingusan dengan muka retak seribu macam aku ni pergi pelancaran bukunya sendiri? terkekek-kekek mak jemah oi.

aku malas nak sembang banyak. mari kita layan gambar-gambar di bawah ni!

 er ni betis sape ek? oh the aliff rupenye. balik kolej aku terus utube lagu die

 barisan pertahanan aku. thanks guys!

 The Aliff lagi. aku tertegun lagu dia ada Insyaallah. Cayalah bro

 Ni Aifaa. Pelapis Yuna mungkin. Tapi gambar aku dengan dia, aku dah terdelete. 
loserkan aku?

 Pretty Ugly. 

Antara manusia yang hadir

 Penulis Pompang2. aku kagum dengan kulit mulus dia.er.er.

Penulis Hero. Pegang mic tu bajet retis macam hape

Buku2 lejen yang dilancarkan.
sebilangan gambar2 aku curik dari blog Linglung tanpa keizinannya

secara overolnya, majlis petang tu memang meriah. hati pun rasa senang. lagi-lagi dapat kenal dengan penulis-penulis lain : Bozu, Zara, Fikri, Leplep, Amal, barisan Kontrol Histeria dengan writer Angus. ditambah pula dengan kelejenan warga Lejen Press : Linglung, Deus,Cikgu Vee dan lain-lain. Peminat setia Lejen Press yang ramah tamah, mee goreng yang sedap dan air kotak tebu yang mengasyikkan walaupun  aku terlepas saat indah menikmati kek coklat indulgence keluaran Secret Recipe, ditambah pula dengan suasan petang yang aman damai, burung-burung kota berdicit riang. fuh fuh 

konklusinya, aku nak ucapkan terima kasih segunung2nya buat Linglung dan Deus kerana mempercayai cerita aku untuk dimuatkan dalam Hero. Maaf sekali lagi kalau ada kekurangan kat cerita tu, dan aku yakin Deus takkan jemu dengan maaf aku yang tak sudah-sudah. Excited? usah cakap bila aku dapat signature dari writer Sperma Cinta, satu2nya Linglung di Malaysia. takde Linglung lain. ha ha

ok, jari aku dah hampir riuk, kekunci netbook hampir remuk. aku benti di sini. nak hilangkan kembang yang tak kecut-kecut. terima kasih kepada pembaca Hero. mulakan membaca dengan Bismillah...salam. 

p/s : - punya la bangang aku ni tak merasa roti canai yang sedap gile kat mamak depan Uya Distro tu
       - aku cuak sekiranya ada pembaca yang buat review pasal Hero. harap2 depa puas hati.amin..

3 semut-semut:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Gambar kita berdua kau tak letak. hahaha.

shahiryusoff said...

aah ek, aku lupe lak nak selitkan. nnti aku edit balik entry ni.hhehe :)

izzatimar'e said...

salam....
wei ak nk bce buku ko!!!! sila bg free satu... hehehe