Monday, September 26, 2011

Mari undi baby kegemaran anda!

kesempatan ni, aku nak promote sikit kepada anda-anda semua supaya UNDILAH baby kegemaran anda di laman web Pa&Ma. aku syorkan korang klik link kat bawah ni, lepas tu, cari name baby Mia Sufi Medina binti Mohamad Ridzuan. lepas tu klik kat button UNDI. klik sebanyak yang boleh sampailah tetikus korang rosak. memang tak rugi undi baby ni sebab baby ni memang comel.

http://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undibb&whichpage=2&pagesize=16

Mia dengan abang angkatnya. erk

Mama Mia (Kak Ila).
Lelaki tu adalah pak su nye (ayie)

Mia dengan kawan mak su nye (Fara)
yang belakang tu barulah mak su die (ayu)

cepat!undi sekarang!kalau mia menang, mia akan jadi cover majalah Ma&Pa!..sekian.

p/s : aku try cari gambar mia dengan mak su, tapi tak jumpe. sori ayu!

0 semut-semut: