Friday, May 6, 2011

special entry for Muhammad Syahmi

bestkan rasenye bile tak update blog lame2.rase mcm simpan ikan pekasam lame2.bile dah naik bau busuk,barulah dikeluarkan.haha..maklumlah,aku bukannye blogger tegar.sejak akhir2 ni,tangan aku tak berhenti menaip report2 dgn asigment yg aku buat2 lupe nk buat dulu.bile dah siap,tangan aku pon masih begerak mencari benda2 utk menaip.sbb tu aku taip update blog ni.

  
Muhammad Syahmi Aniq bin Mohd Sairi
2 mei 2011

comel tak baby kt atas ni?mulut die mcm mulut aku tak?sejak akhir2 aku asyik tersenyum sorg2 jek.yela, first time dpt anak buah baru.mmg la teruje.lagi2 baby lelaki.mesti hensem mcm aku!haha..so,congratz to my sis,Nurul Nadia and Mohd Sairi sbb mengembangkan lagi keluarga Pak Usop.skrg ni akak aku ngn baby die masih kuching.lagi 3 minggu baru la die balik johor.adui tak sabarnye aku nak gomol2 budak ni.

opss ni bukan akak aku,ni emak aku.muke bangga sbb dah jadi nenek!
tahniah emak!

mama,nape bg susu ni.nak susu tuh

aku ni bile dpt sesuatu yg baru,mestilah cite kt org.excited kan.pas tu mule la dorang ckp mcm ni :
eh dol, anak buah ko takde kening la.mcm ko jugak.
eh dol, harap2 la anak buah ko bile besar tak pkai spek mcm ko.
eh dol, ko rase muke anak buah ko licin tak bile besar nnti?

best gile statement mcm tuh.aku gelak je la.sambil gelak aku letak tgn aku kt bahu.hahaha~
so kpd syahmi,bile dah besar nnti belajar rajin2,cube jadik mcm pak su ko ni.blajar biar smpai masuk universiti,mule2 masuk diploma dulu,lepas tuh ambik ijazah.abis je ijazah,boleh jadi artis.try la apply mane2 rancangan realiti.boleh popular mcm tiz zaqyah.tak pon kumpulan KPOP max 24 7 tuh!.haha

akak aku~nurul nadia dgn lakinya

so,sekian.aku nka tido da.esok bangun awal.nak hiking bukit tabur.yuk!sekian..

p/s : try menaip dgn ayat yg lebih matang,spy aku xnmpk spastik.

5 semut-semut:

~fathiah ibrahim~ said...

ank sedara aku 9 org...heppiii!

shahiryusoff said...

er.9?ramainye.ko xbosan ke anak sdare ramai2?hee

~fathiah ibrahim~ said...

bosan..sbb bkn anak aku sendiri.. kalau anak aku sendiri,leh aku....hahahaha..best lah..boleh usik2 hantu kat bdk2 time kumpul ramai2...heheehe

shahiryusoff said...

er.ko jd hantu?ssuai sgt.ko xyah pkai kostum pon xpe

~fathiah ibrahim~ said...

longkang mulut hang!hahaha