Friday, April 22, 2011

aku baru bangun tido yg panjang

fuyooo..dah lama seh aku tak tengok blog aku nih.bangun tidur pagi ni je tibe-tibe azura (name ladtop aku) memanggil2 name aku.die suruh aku bukak blog nih.selama ni bukan sebab aku merajuk,bukan sebab aku sibuk,malah bukan sebab aku diculik,tapi sebab aku malassssssss....!!!haha.idea nak share cerita belum ade lagi dlm kepala aku,sbb masih mamai baru bangun tidur,ni sume gara-gara aku mimpi pegi audition imam muda malam tadi.nah ambik video adele utk korg sempena pagi sabtu yg indah ni..