Monday, March 7, 2011

great saturday part 2

mmber aku si aisah dah pon upload gmbr2 ktorg mse g istana budaya ari tuh kt fb.jadi kt sini aku nk share ngn korg lah yek .mari sama2 kite saksikan!

 ade gaya naomi campbell tak?

tengok!kartina aziz pon ade skali la

mak aku ckp muke aku ade iras2 afdlin shauki.aku tak caye ah

hello mak,tadi air nmpk kartina aziz,mak nak kirim salam kt die tak?

sebelum masuk ke panggung sari.tgk gaya mcm check in hotel jek.erk

sebelum start 

 view dari seat aku.gayat wehh.time nih spotlite betul2 atas kepala
aku.kalau aku nk buat bayang2 burung pkai tgn boleh jek

ngah rest 15 minit

da abis daa~hati pon senang hati..

cube teka mane satu chagu n aisah?dorg ni adik bradik..hee

cume tu jelah gambar nye.klu aku nk tunjuk sume,lenguh tangan aku nk donlod satu2.time persmbahan teater mmg dilarang ambik gmbr,so tak dptlah aku nk share gmbr safura ngn deja moss menyanyi.kalau nk tau camne situasi sbenar kt ib,dtglah sendiri yek.tiket paling murah rm30.dptlah duduk level paling atas..next show...Kampung Boy Sebuah Muzikal..14 mac kot.aku tak ingat lak.marilah dtg beramai2..bwk mok cik,pok cik,kakak angkat,abg tiri,besan,dua pupu dan semualah!!sekian...

p/s : perasan tak sume kt pic aku care aku senyum sepesen jek?


2 semut-semut:

jue.nor said...

next theater nak j0oinn!!!::huh::
nada jeleshh::

shahiryusoff said...

haha..bole jek.kg boy!wan baricade pon ajak.nnti ap2 hal aku bgtau..