Tuesday, March 15, 2011

great saturday again

MGP 2011 baru je abis sabtu lepas kat Pan Pacific KLIA.kepada semua crew,good job!tahniah!..korang semua dah buat yang terbaik.MGP kali ni dapat ramai pujian,terutamanya dari tetamu kehormat..semua aspek dipuji..protokol,sambutan,persembahan,flow majlis,teknikal sehinggalah team dekorasi pon tetap dipuji..tapi kritikan tu tetap ade.biaselah,ape yg kita lakukan bukannye sempurna.ade jugak cacat celanye.kekurangan yg ade tuh kite jadikan iktibar,nanti mase2 yg akan dtg kita dapat buat yg terbaik..kan...kan..anyway thanks very much!korang semua dah berjaya lakukan yg terbaik.bukan untuk pelajar2 final year jek,tapi untuk kolej dan nama upm jugak.sesungguhnya bekerja dengan korang memang best..jumpe lagi time majlis bbq 25hb nanti!kite makan kambing ramai2.pastuh pening pon ramai2..baru masyukkk!..;p

aku tak tau kenape aku suke sgt tengok gambar ni.
pose paling over kat situ itulah aku..

0 semut-semut: