Tuesday, March 1, 2011

fuhh lego!

fuhh lego!lega gile.aku baru je abis present final year projek.time present ok la,english aku mcm lancar jek.sbb ade teks..tapi time sesi soalan,menggelabah dah aku.time tuh takdenye aku nak terduduk,termenung,terkesima dan sume ter lah.punyelah aku gagap nk jwb dlm english smpai tangan2 aku berpusing dua tiga kali mcm karam singh walia.tapi nasib baiklah examiner aku tanye aku cume 2,3 soalan jek..maybe die kesian tgk aku yg ngah cedera ni sbb bnyk parut jerawat..haha..

sebenarnye aku tau nk jawab soalan tuh.tapi disebabkan kena jawab dlm english,terus jadi kelam kabut.tak taulah nape english ni satu isu yg slalu org takut.sedangkn kite dah blajar sjak tadika lagi..

pas ni aku nak pasang lagu ramlah ram kuat2,aku nak menggaru puas2,aku nak karok 3 4 jam dan aku nak main angry bird smpai lebam!sbg tanda lega yg amat...erm padahal baru present projek a ek?haha..

4 semut-semut:

MOHAMAD HALIF BIN KAMARUDDIN said...

cyhhaaayookk..!!! syahir..go..go.

shahiryusoff said...

motif?haha..motif makan cendol berdua?haha

jue.nor said...

request::review pasal terima kasih cinta plzzz::heee

shahiryusoff said...

cite terima kasih cinta ni?erm..besh!sbb muzikal kan.lagu2 die sedap.lagi2 suare live.props pon cantek.bnyk2 gerak..ade part yg mmg sedih.cite ni sbijik mcm cite cinta kabir batia tuh..