Tuesday, March 8, 2011

dinner oh dinner.nak pakai ape ek?

dinner kolej aku tinggal 3 ari jek lagi.tapi aku tak cari lagi baju nk pakai malam tuh.temanye menyingkap khazanah warisan desa.jenuh aku carik kat tenet contoh2 baju org2 kampung pakai..klu ikutkan ati aku nak je aku ikut style atuk aku..t-shrt pagoda, kopiah putih dengan kain pelikat...erm ok gak.pas tuh kain yg aku pakai tuh terbang kene tiup angin.pas tuh aku buat2 kelam kabut tarik2 kain tuh ke bawah mcm heroin hindustan..baru style!!

mcm ni ok tak?celah mane aku nk cari bulu
burung tuh?er..reject!

mcm ni?time pesembahan opening nnti,aku turun dari atas.bru gempak
tapi kt lengan aku ade tande lahir..er..reject lgi!

mcm nie?er..ni laki ke pompuan?rejek la...

 mcm nie style bukan?



aduh..pening!pening!pening!



ha..mcm ni baru ok!pkai bju melayu teluk belanga johor,songkok tinggi
samping labuh sikit dengan seluar khakis itam.pkai capal.
kt bahu tuh leh letak towel good morning..style beb..

tema warne bg ajk mcm ktorg merah.so,aku kne cari baju melayu merah.takpun samping songket merah..esok jugak aku pegi jalan TAR!haha..sekian...


2 semut-semut:

Afifah Ahmad said...

goodluck utk smue crew mgp'11!
all the best..:)

shahiryusoff said...

thnks!yg penting smgt!..hehe