Sunday, February 27, 2011

sibuk.sibuk.sibuk dan sibuk

heh.lame sungguh aku tak update.tibe2 jek aku rase nak update.itupon sbb malam semalam aku mimpi Yuna dengan Lisa Surihani folow blog aku.(er..motif?)..haha.takdelah.aku agak sibuk oiii!!

1 . Malam Gemilang Putra - dinner kolej.12 Mac 2011.aku jadik floor manager (f.m) ape itu f.m anak2?f.m tuh pengurus lantai.er, lebih kuranglah.sbnarnye f.m ni antara org yg paling busy mase majlis tuh berlangsung.f.m kne pastikan majlis tuh bejalan lancar.so,tiap2 mlm akan diadakn rearsel dan aku betindak sbg 'kepalanya'...matilaaaa

2. Program K3 - Ronda-Ronda Alam Sekitar..ni prog bwh fakulti aku.ktorg kne manage prog ni utk komuniti luar kt ayer itam puchong.sbnrnye ni salah satu prog utk tampung dana utk trip ktorg ke kemboja bulan tujuh nnti..fuh!

3. Projek A - presentensen.ni yg paling penting oiii!projek final year kot!2 mac ni aku present.gilo.nsb baik slide dah siap.tnggal buat skrip.dlm b.i.klu korg nak dengar Fauziah Nawi ckp b.i,leh la tgk presentensen aku nanti.

4. Buat esei - ni untuk bapak aku.bapak aku suruh aku buat esei untuk sekolah die.utk pertandingan sekolah peringkat daerah kot.klu aku menang,dpt duit nnti..yeay!..

mcm tuh lah kronologi akitiviti aku.tak lah sebusy mane kot.tapi saje membusykn diri..haha..gedik sungguh..
eh dah pukul 2 pagila!jom tido...

0 semut-semut: