Saturday, January 15, 2011

aku datang

fuhhh..lame betol aku tak menekan huruf2 kt ladtop ciput aku ni.sampaikan aku lupe yg aku ni ade blog.nak sign in pun dua tiga kali leh masuk sbb aku lupe pasword.sbnrnye aku tetibe nk update blog ni sbb aku baru je dapat berite gembira dari member aku.mari same2 kite dengar perbualan aku ngn mmbr aku tuh

aku : hai kartini (bukan name sbenar)
kartini : hai dol,
aku : cam ne keje ko, ok? (aku berkate sambil garu2 jerawat.pas tu aku kesat kt dinding)
kartini : ok!besh wookkk..ko nak tau,bos aku puji blog ko.sbb dlm blog ko,ko ade cite yg ko suke konsep kedai die
aku : iye?siyus?betul ke?(aku tekejut,sambil garu2 jerawat kt bahagian dada lak)
kartini : betul la dol.die da kenal ko da.pas ni mesti die folow blog ko. (kali ni die lak yg tergaru2)
aku : hhehehhe..(aku tersenyum panjang sambil memandang siling)


sebenarnye member aku ni kerja kt Precinct Kopitiam kat Putrajaya. entri sebelum ni memang aku ade cite pasal kopitiam ni.aku mmg suke style kedai ni.simple.makanan die pon ok.tgkla,klu ade mase nnti,aku nak pegi lagi kedai ni.aku nak rase asam pedas die.mesti sodaaaapppp!!...hahaa

sape2 nk pegi.kopitiam ni teletak kat presint 15.dekat ngn mydin dan dekat sangat ngn rumah kartini.heheee
selamat mencube!!

0 semut-semut: