Sunday, December 5, 2010

KPI

tak de ape
cume nak cakap aku sekarang ngah KPI
ape itu KPI anak-anak?
KPI adelah Kursus Pemantapan Instruktor
Mari same-same kite saksikan :



muke-muke semangat!

dalam KPI ni ktorg kene duduk berbincang untuk memantapkan
lagi modul dan aktiviti Kem Kepemimpinan Mahasiswa
minggu depan. ayat kene skema k.

yg ni memang berbincang scr serius k.bukan bergosip!

time diskas pun aku boleh sempat lagi update blog ni
aku memang sorang yg gigih!
walaupon brodband bejalan dgn penuh pelahan
aku tetap gigih upload gambar!
aku memang syg dgn brodband maxis ku

hai saya lah Rapunzel
anda nampak benda-benda asing di muke sy?

aku semakin mengarut
aku nak sambung diskas
chaloooo!!


0 semut-semut: