Saturday, November 13, 2010

antara fb dan study?

antara dua2 tu mane yang aku lebih fokus?
dah tentulah fb! tak tau la ape yang menarik dlm fb 2.
memang betul la, kajian dah dibuat yang rakyat Malaysia adalah populasi manusia paling banyak yang ada akaun fb di dunia!
dan sape2 yang menghadap fb lebih dari 4 jam,org tu dikira sebagai fb addicted.

maybe care yg paling sesuai aku fokus study adelah dengan simpan ladtop saja kat loker.barula ilmu blh masuk.

p/s : nota tu hanya hiasan semate2 k.

2 semut-semut:

+d.O.Y.A.h+ said...

jomstadi! eh tapi final exam dh abis :P

basikaltua said...

erk..ko je da abis.aku?haha